Ydelser & Services

Læs om vores forskellige ydelser

Gallmayer gulve leverer og monterer gulve til private samt erhverv. Herunder kan du se et lille udpluk af hvad vi kan tilbyde.

Uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Trægulve

Laves i mange forskellige typer og sorter. De kan være massive, lamelopbygget osv. Det kan være plankegulv eller parketgulv og lægges i forskellige mønstre.

Vinyl

Bruges typisk i køkkener eller entreer med skumbagside eller i vådrum hvor vinylen er massiv. Også kaldet homogen vinyl. Det findes i rigtig mange farver og mønstre.

LVT Gulve

Er de senere år blevet rigtig populært. Det har lyddæmpende egenskaber der mindsker trinstøj betydeligt og er slidstærkt, blødt og lunt at gå på og nemt at rengøre.

Linoleum

Blev opfundet helt tilbage i 1860 og er sidenhen blevet brugt i institutioner og private hjem. Det er et miljøvenligt gulv og findes i mange farver, både i banevare, men også i klikgulv og som fliser.

Opretning & HTC Slibning

Det er vigtigt at undergulvet er plant, inden man monterer sin belægning. Vi er specialister i opretning, enten ved normal spartling, tyndpuds eller HTC slibning.

Tæpper & Måtter

Findes i mange variationer og farver. Det kan være væg til væg tæppe. Løst tæppe f.eks under bordet, eller måske en løber til et arrangement. måtter kan være i kokus eller måske en koralmåtte alt efter behov.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.